CrossLoop: Fjernstyr maskinen din – enten det er Mac eller Windows

0
701

En Mac-versjon av det gratis fjernstyringsprogrammet CrossLoop er lansert, slik at også Mac-brukerne blant oss kan kontrollere hjemmemaskinen direkte over internett.

Programvare som har tillatt oss å ta kontroll over hjemmemaskinen fra en annen PC/Mac et helt annet sted har eksistert i en årrekke. Også for Mac-brukere har det vært alternativer, som for eksempel Team Viewer. CrossLoop er et nytt, gratis verktøy i rekken – både for Windows og Mac.

Fjernstyring: CrossLoop er gratis å laste ned og lar deg enkelt kontrollere maskinene dine direkte over internett.

Ved å installere verktøyet på maskinen du ønsker å kontrollere, samt på maskinen du fjernstyrer med, kan du enkelt ta kontroll over hjemmemaskinen og utføre oppgaver over internett.

Eksperthjelp over internett

Fjernstyringsprogramvare har gjort det enklere å hjelpe personer med datatrøbbel direkte over internett. På den måten slipper man å besøke personen. Det er også ideelt for å aksessere hjemmemaskinen fra jobb, skole, osv. – uansett årsak.

For å ta i bruk CrossLoop må du opprette en konto og installere verktøyet på de respektive maskinene. Dessuten anbefales det at maskinen som skal fjernstyres er slått på – ellers vil det naturligvis ikke fungere.

CrossLoop er gratis og kan lastes ned fra CrossLoops nettsider.