David Pogue: Det enkle selger

David Pogue er en teknologi-spaltist i New York Times, men han er også en komiker. I den følgende videoen vil han snakke om hvordan teknologi er for vanskelig å fatte for den gjennomsnittlige mannen i gata. Det han sier er veldig morsom, men også riktig. En av de tingene han tar opp er programvare-utviklerne’s tendens til å lage uendelige oppgraderinger bare for å tjene penger på de som allerede har kjøpt produktet deres. Det er flere interessante tema han går igjennom i løpet av videoen. Ta deg god tid og se hele den 20 minutter lange videoen.

OBS! Hvis du er en Windows bruker, eller rettere sagt Windows fanboy, som tar deg selv og ditt operativsystem for alvorlig så er dette ikke noe for deg, det kan hende du får servert noen fakta om Microsoft og Windows som får deg til å føle at du har valgt feil «hest» å være fanboy av.

Men uansett om du sverger til Windows, Mac eller Linux så er denne videoen og mannen veldig morsom, ihvertfall hvis du er en tekno-freak. Videoen er relativt gammel (to år) i en verden hvor teknologi og ideer er gamle etter to uker i manesjen, men det som blir sagt i den er like aktuel i dag som i 2006.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...