De første skjermbildene av Mac OS X 10.6 – Helt lik 10.5

Orchard Spy har sluppet noen skjermbilder av Mac OS X 10.6 Snow Leopard, og selv om de ser ut som Leopard (Leopard så ut som Tiger en gang også) så forteller de oss litt om hvordan det ligger an med det nye OS’et.

Først har vi Systemvalg som kjører under Snow Leopard. Legg merke til det som står i tittellinjen: «(32-bit)», de skriver 32-bits i parantes,noe som mest sannsynlig betyr at hele operativsystemet vil være 64 bits når det er ferdig (dette beyr kanskje et lite hadet til alle Carbon-rykter.)

Nedenfor er «About this Mac» skjermbildet. Dette avslører at Snow Leopard, som nå, i det minste ikke kjøres på 32-biters systemer, men det var aldri en sannsynlighet at de ville eksludere 32-bit systemet så tidlig. Den andre «About-vindu» skjermdumpen (tilgjengelig på Orchard Spy) avslører build-nummeret – 10A96.

Det siste bildet viser oss to ting: det første er at PowerPC ikke har blitt forlatt ennå, og for det andre, at Apple jobber med en ny versjon av Boot Camp for 10.6.

Er det noen av dere som leser dette som har begynt å tenke noe på 10.6 eller er dette altfor langt fram i tid til å bruke tankekraft på?

[Kilde: Orchard Spy]

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...