Home Poster Debut: Nok et screencapture program [Windows]

Debut: Nok et screencapture program [Windows]

0

debut.pngDebut er et freeware-program som tar opp video fra flere kilder som ditt webkamera eller ditt skrivebord, du kan bruke flere filformater til å ta opp dette.

Med engang du har gjort ditt opptak så gjør Debut det enkelt for deg å dele dette på nett, dette kan gjøres via email eller FTP. Nå er det ikke lenge siden jeg skrev om Jing Project, et program jeg liker veldig godt,  men Debut gir oss en mulighet vi ikke har i Jing, webkamera-opptak. Debut har også veldig mange forskjellige verktøy å velge imellom.

Personlig så vet jeg fortsatt ikke dette blir mitt screencapture-program på Windows-platformen, men det må helt klart testes litt mer for at jeg skal kunne gjøre meg opp en mening. Hva synes dere, er det noen som har testet dette over tid, og som har noen meninger om det?

Last ned her.