DesktopTopia: Automatisk utskifting av skrivebordsbakgrunn

Er du en av oss som konstant er på leting etter flotte, men gratis skrivebordsbakgrunner, men istedet for å støte på de gode sidene med slikt innhold så har du en tendens til å havne på sider med mest spyware og adware? Det er iallefall ikke enkelt å finne gode nettsider som tilbyr kun gratisbakgrunner som samtidig er gode og ikke har en «betal om 14 dager»-funksjon.

Løsningen finnes heldigvis, et program med navnet DesktopTopia er den reddende engelen. Dette programmet laster automatisk ned skrivebordsbakgrunner for deg i ønsket tidsintervall og ønsket kategori. Alt er gratis og programmet finner selv den rette skjermoppløsningen for deg. En annen flott ting med dette programmet er at du kan bestemme om det skal bruke forskjellige bakgrunner på forskjellige skjermer, hvis du bruker flere skjermer da selvfølgelig.

Programmet ligger i bakgrunnen å jobber, noe som er et skummelt uttrykk for de fleste Windows-brukere, men det bruker veldig lite ressurser faktisk. Programmet finnes både for Mac og Windows og er som allerede sagt gratis, Windows-versjonen er fortsatt i beta, men fungerer for det meste som den skal (har fortsatt ikke hørt om noen problemer av de som bruker det i Windows).

Man kan også bidra med sine egne skrivebordsbakgrunner hvis man registerer seg først, for å gjøre dette så må du gi fra deg en epost-adresse og du må lage ett passord for din konto.

Jeg anbefaler dere sterkt å teste dette programmet hvis dere har lyst på litt positive forandringer på skrivebordet deres, jeg har selv begynt å bruke det på daglig basis på min Mac og er veldig fornøyd.

DesktopTopia kan lastes ned her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...