Eee Box offisiell; rykter om specs viste seg sanne

Asus utga informasjon angående Eee Box’ spesifikasjoner fredag ettermiddag. Det ble ikke en overraskelse overhodet, faktisk hadde mange visst spesifikasjonene i lengre tid. Ryktene var sanne — det var det som ble bekreftet.

Eee Box er i motsetning til navnebrødrene ikke en bærbar netbook. Den er det motsatte — stasjonær. Likevel er den ekstremt liten og kompakt, og trolig også mobil (vi har ikke testet den). Spesifikasjonene vil være noe bedre enn Eee-seriens netbooks, med 1 GB minne, 80 GB harddisk og en 1,6 GHz Intel Atom-prosessor. Selvsagt vil maskinen ha innebygd WiFi og gigabit ethernett-tilkobling, for maks mobilitet.

Som forutsett kommer maskinen med Windows XP Home Edition, og Asus har valgt å krydre det hele ved å inkludere det nylig-lanserte «Express Gate». Såkalt «fast boot»-teknologi. Som, uten å være sikker, trolig vil gjøre oppstarten raskere enn tidligere.

Vi er vant til å måtte vente til siste time for informasjon når det gjelder priser og lanseringsdatoer. Spesielt med Asus. Denne gangen er intet unntak, og lite — trolig ingen — info er tilgjengelig.

(Via AsusTEK, Engadget)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...