Eee Box offisiell; rykter om specs viste seg sanne

Asus utga informasjon angående Eee Box’ spesifikasjoner fredag ettermiddag. Det ble ikke en overraskelse overhodet, faktisk hadde mange visst spesifikasjonene i lengre tid. Ryktene var sanne — det var det som ble bekreftet.

Eee Box er i motsetning til navnebrødrene ikke en bærbar netbook. Den er det motsatte — stasjonær. Likevel er den ekstremt liten og kompakt, og trolig også mobil (vi har ikke testet den). Spesifikasjonene vil være noe bedre enn Eee-seriens netbooks, med 1 GB minne, 80 GB harddisk og en 1,6 GHz Intel Atom-prosessor. Selvsagt vil maskinen ha innebygd WiFi og gigabit ethernett-tilkobling, for maks mobilitet.

Som forutsett kommer maskinen med Windows XP Home Edition, og Asus har valgt å krydre det hele ved å inkludere det nylig-lanserte «Express Gate». Såkalt «fast boot»-teknologi. Som, uten å være sikker, trolig vil gjøre oppstarten raskere enn tidligere.

Vi er vant til å måtte vente til siste time for informasjon når det gjelder priser og lanseringsdatoer. Spesielt med Asus. Denne gangen er intet unntak, og lite — trolig ingen — info er tilgjengelig.

(Via AsusTEK, Engadget)

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...