En åpenbaring av gode nyheter, tips og guider [Sammendrag av vår tid på nett]

Selv om mange har kommentert om det og nevnt det før, Teknonytt er ikke det nye Itavisen. Ikke ønsker vi å være det heller, det vi ønsker med TN (les: Teknonytt) er å nå fram til flest mulig mennesker som deler vår entusiasme for teknologi og data. Enten man liker Itavisen eller ikke så er dette en nettside de fleste kjenner igjen navnet på, og derfor er det lett å sammeligne nye nettsider med denne, men problemet er at Itavisen er Norges teknologi-svar på Se&Hør – og det vil ikke Teknonytt assosieres med. Det er ikke noe som er galt med å kjøre den stilen Itavisen gjør, men Teknonytt vil ha en helt annen stil. Vi resptekterer at andre nettsteder velger å framstå på en særskilt måte, faktisk så beundrer vi det, og nettopp derfor vil vi i TN prøve å få vår egen stil.

«We love Technology» – og det gjør vi faktisk her i Teknonytt.

En annen ting som er viktig, og dette er noe man bør legge merke til – Itavisen, og andre lignende nettsider, har et stort mediehus i bakgrunnen og en del proffesjonelle journalister som jobber for seg, Teknonytt har to veldig engasjerte bloggere som kun elsker det vi holder på med. Så tilgi oss for at vi ikke kan tilby like mange saker per dag som mange andre nettsteder, men vi håper at kvaliteten på vårt innhold og stilen vi kjører er god nok til at dere kommer tilbake gang på gang.

Hva med alle annonsene som er å finne på Teknonytt, er ikke dette en motivasjons-faktor da?

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ønsker å tjene noen kroner på nettstedet jeg er blitt så glad i, men TN ble aldri startet i den hensikt å tjene på det, og ikke er det noen stor inntektskilde heller. For de som har fulgt med litt idet siste i den norske bloggosfæren så har det vært en livlig diskusjon om to ting:

  1. Er profitt-blogging «skittent», og skriver profitt-bloggere dårligere og mindre interessant?
  2. Blogcamp 2008 som MillionEuroMan har tatt iniativet til å arrangere. Mange mener at arrangementet er for ambisiøst med sin store deltageravgift. Og et dårlig beskrevet program gjør det ikke mer fristende for de som allerede er tvilende.

Jeg kommer ikke til å delta i denne diskusjonen her i Teknonytt, og dette er fordi det er av liten interesse for oss som skriver, og sannsynligvis er det ikke den store interessen for det blant dere som leser våre artikler heller – her er det teknologi og data som er tingen, ikke noen syforenings-diskusjon med andre ord. Men vi er åpne for å høre hva dere lesere synes om annonsene her i TN, er de for dominerende? Er det feil å prøve å tjene penger på et slikt nettsted når man bruker 3-8 timer dagen på det? Ta gjerne den diskusjonen i kommentarfeltet, men det må ha en eller annen relasjon til TN og ikke bare andre blogger/nettsteder

Vi har altså to personer her som ønsker å bidra med gode guider, nyheter, tester, tips og triks om teknologi og data. Vi prøver å ha like mye stoff om både Windows og Mac, og noen ganger om Linux også. Og selv om vi ikke har ti til femten artikler hver dag som dere kan lese, så har vi et arkiv som har vokst seg meget stort nå iløpet av den tiden som Teknonytt har vært online. Så det jeg anbefaler alle som ikke finner noe nytt å lese om når de besøker oss, er rett og slett å se igjennom vårt enorme arkiv etter gode nyheter, tips og guider som faller i smak. En ting som er litt morsomt når man skummer igjennom arkivet vårt er at man kan se utviklingen vår, uten å skryte for mye så må jeg få lov til å si at TN er blitt et par hundre prosent bedre (hva innhold, design og språk angår) enn det vi ga den første måneden av vår tid på internettet. Eller tar jeg helt feil?

Ellers synes jeg det går i riktig retning nå, vi har fått en god del intelligente og aktive lesere som både kommenterer (noe konkurransen også har vært en trigger for) og hjelper hverandre. Og det er akkurat dette TN handler om – å dele vår fantastiske interesse med andre som driver med og liker det samme. Fortsett slik, også etter at konkurransen er over, for det er ikke bare TN som tar nytte i dette, dere lesere får blant annet muligheten til å bli kjent med andre datainteresserte i tillegg til å delta i et voksende community. Hva mer kan man spørre om?

Men vi er langt fra i mål ennå, selvfølgelig er det mye som kan forandres og forbedres her hos oss også, men vi trenger deres hjelp til å gå i riktig retning, send oss gjerne en epost eller kommenter i våre artikler hvis dere har noen ønsker om hvordan dere vil at siden skal utvikle seg, eller bare vil gi «et klapp på ryggen». Vi er glad i kritikk (både positiv og negativ) så lenge den er konstruktiv. Hva står øverst på ønskelisten når dere besøker vår nettside, og hva forventer du deg å se når siden er ferdig loadet? Fortell oss dette slik at vi kan forfylle dine forventninger, det er ikke vanskeligere enn det. Og en av fordelene vi har i forhold til store publikasjoner som Itavisen er at vi er såpass små at vi er avhengig av å høre på de som besøker nettsiden vår for å overleve, ja nettopp! Dere ja!

«Your wish is our command»

Holder dette «blogg-innleggets» overskrift hva den lover? Er Teknonytts arkiver en åpenbaring av gode nyheter, tips og guider? Det er det du som bestemmer, og er du uenig (eller enig) så setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hva som kan bli bedre, og hva som allerede er bra!

Hvis dere fortsetter å lese Teknonytt så kan jeg love dere at vi ikke skal bli dårligere med tiden ihvertfall. Vi er her for dere lesere, og dette skal bli Norges beste teknologi-nettside/blogg. Dette skal vi bevise for hver dag som går med fristende innhold krydret med vår egen stil, vær du sikker!

Vil vil også skrive endel tester av teknologi framover, testen av Slingbox Pro var kanskje den første av det slaget i TN, men langt på nær det siste. Vi har skaffet oss kontakter som vil hjelpe oss å skaffe mer maskinvare og programvare som vi kan teste, og vi lover at vår ærlighet er noe man kan stole på – vi låner bare utstyr, og blir ikke «kjøpt» før vi skriver noe. Følg med framover så vil det komme flere gode tester hvor vi anbefaler, eller ber dere holde dere langt bort fra produktet.

rss_2b.png


Hvis du ønsker å følge oss i din nyhetsleser (RSS) så klikker du her, eller på bildet til venstre.
mail-icon-64x64.png


Vi har også et epost-abonnement hvor du blir oppdatert når vi har nye artikler – ikke noe spam, vi lover. For å melde deg på dette nyhetsbrevet så klikker du her, eller på bildet til venstre.Dette innlegget er skrevet som en oppdatering om hvordan vi synes det går med Teknonytt, og for å informere om små og store ting som ikke passer inn i artikler vi ellers skriver. Dessuten så hadde det vært gøy med litt tilbakemeldinger som viser hva den viktigste parten (dere) synes om siden vår.

Trå til med konstruktiv kritikk, både positiv og negativ, fortell oss hva dere vil ha – og dere vil få respons så snart det lar seg gjøre.

Mvh Robert Sørensen – Admin i Teknonytt

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...