En utrolig kilde for skrivebordsbakgrunner til iPhone/Touch

Det er ikke ofte man finner gode kilder for skrivebordsbakgrunner, dette gjelder både Mac, PC og iPhone/Touch. Dette er faktisk blant de mest spammede og uriktige nøkkelordene i Google, så det skal litt til for å finne en kilde som leverer både pene og gratis bakgrunner til deg. Men vi har funnet en med meget god kvalitet. Følg med videre.

Alt du behøver å gjøre for å finne en bakgrunn som passer akkurat deg er å åpne Safari i din iPhone (skriver kun iPhone fra nå, men det gjelder også iPod Touch), og skrive inn følgende nettadresse:


Når dette er gjort så vil du få et skjermbilde i Safari som ser ut som det på bildet over, herfra velger du eventuelt kategori og/eller et av de andre valgene til du kommer til et oversiktsbilde over forskjellige bakgrunner slik som forevist på bildet under.

Her velger du den bakgrunnen du vil bruke slik at det bildet blir forstørret, også holder du fingeren på det i to sekunder til du får spørsmål om du ønsker å arkivere det. Dette krever iPhone 2.0-firmware eller bedre for å utføre. For at du nå skal få muligheten til å bruke dette bildet som du har lagret som skrivebordsbakgrunn på din iPhone, så må du gå til bilder fra hovedskjermbildet på telefonen og velger «Arkiverte bilder» -> det bildet du nettopp har arkivert -> det tegnet som er nederst til venstre på menylinjen (ser ut som en pil) -> «Bruk som bakgrunn» -> «Angi bakgrunn».

Da har du fått deg en ny og forhåpentligvis pen bakgrunn til din iPhone eller iPod Touch. Gratulerer!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...