Ut om nye Facebook: — Forandring er ikke enkelt, men det forblir

CEO i Facebook, Mark Zuckerberg, har for første gang svart brukerne på design-kritikken som har herjet nettstedet de siste ukene. Uttalige grupper, med tusenvis av medlemmer, er imot det nye designet som skal gjøre det lettere å bruke nettsidene.

«Forandring kan være vanskelig. I begynnelsen mislikte de fleste nyhetsstrømmene på forsiden fordi det forandret den, tilbake i 2006. Nå er det en del av Facebookernes hverdag.»
— Zuckenberg.

Teamet bak Facebooks nye utseende tror «nye Facebook» kan ha samme effekt. Om en stund er det igjen en del av brukernes Facebook-hverdag.

Selv om brukerne har uttrykt skepsis, får Facebooks nye ansikt utad god kritikk blant designere og eksperter. Med andre ord virker det å handle om brukernes vaner. Det har Facebook-ledelsen nå skjønt, og går ut offentlig med det.

«Det er fristende å kunne tilby begge temaene, men det er ikke like enkelt som det høres ut. Det ville bety massive mengder arbeid for vårt lille team av designere og programmerere.»
— Zuckenberg.

Zuckenberg understreker at Facebook-teamet tar all kritikk som konstruktiv kritikk. «Vi føler oss ikke krenket under noen omstendighet», skriver mannen bak det populære nettstedet, og takker samtidig brukerne for all støtte.

(Via The Facebook Blog)

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...