Firefox-tips: Google Reader i sidestolpen

Google Reader er på de flestes lepper for tiden, og det er ikke så rart da det kommer nye funksjoner både internt i programmet og 3. partsprogrammer og tillegg.

Det er ikke lenge siden Google Reader ble oppdatert for mobilen, noe som enkelt kan fås til ved å peke mobilen til denne adressen: http://www.google.com/reader/m.  Men nå kan man også få GR i Firefox’ sidebar, noe som tas imot med glede og varme da Fifefox er en veldig populær nettleser, nettopp pga sin tilpassingsevne.

Men dette er ikke et vanlig Firefox tillegg, men en hack hvor man bruker nettopp Goggle Reader for mobil, eller rettere sagt iPhone i sidebaren til Firefox (eller en annen nettleser). Dette gjør du slik:

  • – Åpne Bokmerkearkiv. dette gjør du ved å trykke Bokmerker => Organiser Bokmerker
  • – Hvis du bruker Firefox 2, gå til Fil-menyen og velg Nytt Bokmerke. I Firefox 3 går du til Organiser i verktøylinjen på Bokmerkearkivet, og velger Nytt bokmerke.
  • Skriv inn ønsket navn på bokmerket, feks Google Sidestolpe, og skriv http://www.google.com/reader/i/ , husk å krysse av der det står «Last inn dette bokmerket i sidestolpen».
  • Trykk «Legg til» og lukk bokmerkearkivet. Nå kan du få bokmerket til å loade i sidestolpen ved å trykke på det. Jeg liker å legge det i oppe i verktøylinjen min, men dette er selvsagt opp til hver enkelt.

(null)

Denne framgangsmåten kan også gjøres med andre såkalte iPhone/mobil vennlige nettsider med samme framgangsmåte. Her er noen flere tjenester som fungerer flott i sidestolpen:

  1. Facebook Chat, bruk denne adressen:
  2. Netvibes Mobile, bruk denne adressen: http://iphone.netvibes.com/
  3. Zoho Mobile, bruk denne adressen: http://mini.zoho.com/
  4. Facebook for iPhone, bruke denne adressen: http://iphone.facebook.com/

Vet du om flere tjenester som virker i sidestolpen? Skriv om det i vårt forum som du finner her: www.Forum.teknonytt.com , eller skriv det i kommentarfeltet.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...