Home Poster Google Tjener Millioner På Narkomane

Google Tjener Millioner På Narkomane

0

pills.jpg

Google er verdens største pusher for reseptbelagte medisiner, kanskje er det kontroversielt å klandre Google for andres problemer, men det man kan klandre dem for er å la tvilsomme aktører bruke Adsense til å selge dop.

Hvis man trykker seg inn på de reklamene for online-apoteker i Googles annonseoppslag, vil man ganske fort forstå at dette er på kanten av loven (også i de landene som de kommer fra, som USA), om ikke i strid med loven også. Man kan med noen få museklikk bestille seg et ønsket antall medisiner som står oppnevnt i felleskatalogen som B-preparater (går under Norsk narkotikalovgivning). Det er forskjell fra sted til sted hvor enkelt dette er men i verste fall så må man betale en såkalt online-lege som tar deg på ordet før han evt skriver ut de narkotiske medisinene.

Det er helt forkastelig at Google fortsatt ikke har satt en skikkelig stopper for dette, da dollarsedlene de får inn er merket med liv og skjebner. Ett selskap med Google’s størrelse og innflytelse burde holdt seg altfor gode for denne type business.

Det må sies at Google er kommet ett skritt i riktig retning da de faktisk «prøver» å bli kvitt disse reklamene nå, men det florerer fortsatt med denne type reklame fra Google’s Adsense

vicodin3.gif