GPhotospace: Lagre og del bilder på din Gmail-konto

Er GPhotospace tingen for deg? Et Firefox-tillegg som lar deg lagre og dele bilder med hjelp av Gmail-kontoen din.


Lagring av bilder i Gmail med 7GB kapasitet

GPhotospace er et tillegg for Firefox som integrerer seg med din Gmail-konto og lagrer/deler dine digitale bilder enkelt. for øyeblikket så fungerer dette kun for Windows-brukere, men en Mac-versjon er ventet før året er omme. Etter at Google økte lagringskapasiteten på Gmail-kontoer til 7 GB så har det åpnet seg slike muligheter, og det skal godt gjøres å fylle opp denne plassen med bilder – selv om noen helt sikkert gjør det uten problemer.

Så snart du har installlert GPhotospace, og logget deg inn på din Google-konto, så kan du sette igang med å lage album i et grensesnitt du garantert kjenner igjen fra andre tjenester hvor du kan lagre og dele bilder. Etter at albumet har fått et navn og en beskrivelse så er det bare å plukke ut de bildene du ønsker å laste opp til din Gmail-konto – enkelt og greit, og ingen hokus-pokus.

Forlater aldri Firefox, alt skjer i nettleseren

Dette verktøyet er selvfølgelig fullstendig integrert med Firefox, og du behøver aldri å forlate din nettleser for å utføre de enkle, men dog så nyttige oppgavene som bildelagring er. Skulle du ønske å dele bildene med venner, bekjente eller ukjente for den saks skyld, så klikker du bare på knappen som heter «Share», og dermed så kan du ta i bruk den største styrken til dette programmet/tillegget – integreringen med Gmail, dette gjør at du har kontaktene lett tilgjengelig og du får til og med en autofullfør-funksjon som hjelper deg med å gjøre det hurtig.

Som allerede nevnt så er dette tillegget kun for Windows enn så lenge, men det er lovet at det skal komme en versjon for Mac før året er omme.

Last ned og les mer om GPhotospace her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...