Hva er Google Stadia?

Google Stadia har inntatt markedet med storm og vrir om på hvordan spillmarkedet fungerer til den dag i dag. Google Stadia ble lansert i november 2019, og byr på mer enn bare underholdning. Per dags dato har vi spillkonsoller og tjenester av det som gir deg underholdningen du trenger. Vel, det er det man vil like å tro. Helt til man prøver seg på Google Stadia. En strømmetjeneste som leverer spill til deg gjennom en sky direkte til din TV, ved hjelp av Chromecast, Pixel-smarttelefoner og google Chrome for å nevne noen.

Alt du behøver som tillegg er en spillkontroll som kan kobles til disse enhetene, slik at du kan nyte mer enn bare ordinære spill på din TV. Google Stadia byr på banebrytende teknologi og dette ser vi som følger av samarbeidet med AMD. Det er google selv som leverer plattformen og tjenesten, men AMD står bak den tunge jobben og ønsker å bringe spill til deg med minimal tidsbruk. Dette er som musikk i ører for mange nordmenn.

Strømmespilling vil mulig erstatte konvensjonell videospilling

Det er kanskje absurd å tenke på at man skal kunne erstatte spillkonsoller, men dersom man ser på dagens teknologi og hva vi har i vente, så vil dette være fullt mulig. Alt du skal behøve å gjøre i fremtiden er å trykke på start på din spillkontroll, også vil resten løse seg selv. På lik linje med tjenesten som Google Stadia leverer i dag, så ønskes det fleksibilitet og enkelhet. Enkelhet kan man ikke sette i samme båt som en spillkonsoll, da dette krever en ekstern enhet for å underholde deg selv med spill.

Google Stadia byr på spill som Assassins Creed, Destiny 2, Final Fantasy, Football Manager 2020 og Red Dead Redemption 2 for å nevne noen. Dette er meget populære og høyt ettertraktede spill som benyttes i dagens spillmarked for konsoller. Mange av deres utviklere synes å tenke i riktig retning, ettersom de har tillatt at Google Stadia kan levere også disse spillene til denne nye tjenesten. For de fleste nordmenn, så vil dette være en unik opplevelse. Bare se for deg muligheten for å unngå spillkonsoller, kabler og en haug av CD-er som flyter rundt. Google Stadia ønsker enkelhet for sine spillere, og det er nettopp dette som leveres.

 Teknisk informasjon

Google stadia er kjapt og enkelt, og dette vil du høre ofte i fremtiden også. Du kan enkelt finne frem tjenesten med spill i mobilappen eller i din Google Chrome nettleser. Dersom du ønsker å benytte deg av Chromecast, så er det også fullt mulig. Du vil få skarpe detaljer og en unik design i spillet som vil minne mye om 4K. Det vil med andre ord være mulig å levere 60 bilder i sekundet.

Det vil være nødvendig med en internettilkobling, noe som kanskje vil by på skepsis hos enkelte. Det bør derimot ikke stoppe deg fra å prøve ut denne fantastiske tjenesten fra Google Stadia. Prøv noe nytt i dag, prøv Google Stadia for en unik opplevelse.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...