IM Feeds: Legg til en eller flere RSS-Feeds i din IM-klient

IM Feeds er et nyttig verktøy hvis du har et behov for å varslet med en gang dine favoritt-nettsteder legger ut nye artikler, dette er et perfekt verktøy for bloggere som trenger rask oppdatering fra sine kilder.

Det er ikke lenge siden vi skrev om et lignende verktøy her i teknonytt, den gang skrev vi om en tjenste som heter Anothr. Den største forskjellen fra Anothr til IM Feeds er at førstnevnte er et mye mer avansert og tunglært verktøy, samtidig som Anothr heller mye mer mot å være et sosialt nettverk enn hva IM Feeds gjør. IM Feeds er enkelheten selv, man trenger ikke være familiens supernerd for å få snekret sammen en brukbar tjeneste med dette verktøyet.

2008-06-29_1458

IM Feeds støtter fire forskjellige IM-nettverk, disse er: AIM, MSN, Yahoo og Google Talk, og dette skal i utgangspunktet være mer enn nok for de fleste, men det er litt synd at Skype-brukere blir holdt utenfor, men dette er noe som helt sikkert blir lagt til etterhvert, tjenesten er fortsatt i beta så det er stort rom for forandringer ennå. Hvis jeg selv skal velge mellom IM Feeds og Anothr, så blir det nok IM Feeds som stikker av med seieren, og akkurat dette ville jeg nok ikke sagt hvis det ikke hadde vært for at jeg har prøvd begge to, og gjett hvilket verktøy jeg bruker nå, og hvilket som nesten er glemt? Helt riktig, Anothr var en god ide men det ble rett og slett bare et nytt sosialt nettverk og alt for mye informasjon på en gang for meg – og det nytter ikke for å vinne brukere i en overflod av lignende tjenester idag.

Akkurat som i Anothr, så er det mulig å importere RSS-feeds fra et RSS-program enten det er på nett eller lokalt på ditt skrivebord. Dette gjør du ved å lagre dine feeds som en OPML-fil også importere den i IM Feeds etterpå. For dere som ikke er helt inn i det med å få en artikkel servert med engang den er publisert så er dette kanskje ikke noe å hige etter, men er dere derimot veldig glad i rykende ferske nyheter – ja da ville jeg nok ha prøvd dette med engang.

Du finner IM Feeds her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...