Logitech inngår Guitar Hero World Tour-samarbeid med Activision

Logitech og Activision kunngjorde idag et samarbeid om å utvikle og markedsføre instrumentkonsoller til Guitar Hero® World Tour, den nyeste investeringen til verdens bestselgende musikkbaserte videospillrettighet, som denne høsten også retter seg mot Xbox 360, PlayStation 2, PLAYSTATION 3 og Nintendo Wii.

Visepresidenten innen forretningsutvikling i RedOctane sier dette om kunngjøringen:

Logitech er den ledende produsenten av tilbehør, og setter standarden for innovasjon og kvalitetsprodukter. Med Logitech vet vi at vi har funnet den rette partneren som kan levere hardware med topp kvalitet som kundene får oppleve med Guitar Hero.

Og Bruce Lancaster, visepresident og adm. direktøy for Logitechs spillindustri svarer vennlig tilbake:

Som store fans av Guitar Hero gleder vi oss til å knytte teknologi og design til Guitar Heros rettigheter. For noen år tilbake lanserte Logitech sine første high-end rattkonsoller som da forbedret racingspillene betraktelig. Nå ser vi fram til å heve markedet for musikkbaserte videospill-instrumenter på samme måte.

200808011634.jpg

Det skal bli interessant å se om Guitar Hero-konseptet fortsatt vil holde koken når nok et spill kommer ut med Guitar Hero World Tour, og det er faktisk mulig at dette spillet blir enda mer populær enn de siste Guitar Hero-spillene har vært – dette fordi Activision vil gå i samme fotspor som Rock Star ved å la de som spiller få lov til å spille forskjellige instrumenter. Man kan synge, spille gitar, bass eller trommer – og enda bedre spille flere sammen med hvert sitt instrument, et virtuelt band. Vi har fortsatt til gode å se Rock Band her i Norge, og hvis Activision er kjappe nok på avtrekkeren så vil de fleste potensielle Rock Band-kjøpere istedet gå for Guitar Hero World Tour.


Det er ikke fastsatt noen lanseringsdato for spillet, men det sies at høsten 2008 er det sannsynlige tidsrommet. Ta en titt på Guitar Heros hjemmeside for mer informasjon.

Her er en liten forsmak av det vi har i vente (Guitar Hero 4: World Tour trailer):
[Kilde: Logitech, Guitarhero.com]

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...