MacWorld.no: Verdens største Mac-tidsskrift på Norsk

2008-06-02_0816

Det er sommer ute og jeg sitter som vanlig å bleiker meg istedet for å sole meg, men det får resultater hver dag, denne gang er produktet av min surfing og nerding et nytt bokmerke tagget som ‘favoritt’, siden som har fortjent dette er ‘Macworld.no Beta‘.

Nå sitter det sikkert mange å ler en forsiktig (eller brutal høy) latter mens de klør seg i hodet å spør hvordan det er mulig å ikke legge merke til Macworlds norske nettside, svaret på det er enkelt – har dere noen gang sett noe norsk Macworld-magasin? Noen reklame for en Norsk Macworld-nettside? Ikke? Ikke jeg heller.

Uansett så må det være flere som er i min sitauasjon, at de ikke var klar over at man kunne legge .no domenet bak det kjente Macworld. At jeg kom over denne siden var nettopp fordi jeg satt å kjedet meg og prøvde å legge det norske .no bak nettopp Macworld, og jeg må innrømme at jeg fikk et sug i magen (klokken var vell kvart på tre….. p-p-p-p-p-pizzafyll) når jeg så at det faktisk førte med seg et resultat.

Siden tilbyr mye av det Teknonytt tilbyr, men det har ingenting å si, jeg er en av de som vet at vi surfere ikke holder oss til en god kilde, jeg slutter feks ikke å lese Dagbladet på nett bare fordi jeg leser litt i VG også. Nok om det, hva er det egentlig man kan finne på denne Norske versjonen av Macworld?

Macworld.no er egentlig en veldig god oversettelse, en Google Translate-skapt side på stereoider, grunnen til at jeg påstår dette er at de fleste artikklene er også å finne på sidens store mor eller far, den amerikanske versjonen av Macworld. Akkurat som på den siden så finner man nyheter, guider, tips, tester også videre, disse artiklene handler om Apple-produkter som Mac OS X, Mac-maskinvare, iPod, iPhone, ja i det hele tatt alt som er laget og vil bli laget av Apple.

Er du en lærelysten og nysgjerrig Apple-entuitast så er denne siden midt i blinken for deg, og selv om jeg kunne sagt at dette er en konkurrent til Teknonytt så ville det vært litt for ambisiøst av meg, det er nok nærmere en konkurrent til Mac1.no, som forsåvidt også er en flott nettside for Apple-fans i Norge.

Du finner nettsiden her: www.macworld.no (overraskelse?)

Lykke til med lesingen!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...