Microsoft bekrefter Vista SP2 og nevner en foreløpig lanseringsdato

Vista får en oppgraderingspakke tidlig i 2009.

Mens spenningen rundt Windows 7 er på topp, har Microsoft valgt å røpe en del fakta rundt en ny Service Pack til Microsoft Office og Windows Vista.

I en bloggpost på onsdag kunne Microsoft fortelle at Office 2007 Service Pack 2 kommer en gang mellom februar og april neste år. Den vil blant annet omfatte den tidligere annonserte støtten for «Open Document Format».

Lite detaljert rundt Vista-oppdateringen

I motsetning til Office-teamet, kunne ikke Windows-teamet røpe like mye detaljer. De bekreftet at det er en kommende Service Pack for Vista, men ikke spesielt mye utover det.

«Microsoft arbeider med den andre oppdateringspakken for Windows Vista (Windows Vista SP2) og Windows Server 2008», uttalte selskapet i en pressemelding.

«Oppdateringspakker er en del av den tradisjonelle programsyklusen — de er noe vi skaper for alle Microsoft-produkter som er en del av vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring», fortsatte Microsoft.

Ifølge ZDNet har Microsoft begynt å rekruttere testere for Windows Vista SP2. Selskapet har også lagt ut et dokument som støttet teorien om at en betaversjon allerede eksisterer.

Relaterte artikler

Hvordan endrer teknologien poker

I løpet av det siste tiåret har fremskritt innen...

Disse 5 fordelene med VPN-gaming

De fleste spillere tenker umiddelbart på sikkerhet når det...

Hva er Microsoft 365?

Microsoft har etablert seg til å bli ett av...

Alt du trenger å vite om solceller

Når lys skinner på en fotovoltaisk (PV) celle, kanskje...

Hva er dataspill?

De aller fleste av oss har et forhold til...