MSI Wind — et nytt ultraportabelt vidunder?

wind4.jpg

Det begynner å bli noen måneder siden MSI avslørte at de også ville kaste seg inn i kampen om det ultraportable markedet, som Asus — med EEE — har dominert det siste halvåret. Nå er de første sniktittene i havn, og det er i det store og det hele mye positivt. Men ingen nettsteder tør å gi ut informasjon om maskinens indre — det virker å være hemmelig. Enn så lenge.

Ettersom det allerede ligger en del sniktitter ute på interveven er det selvsagt også bilder tilgjengelig av den flotte maskinen, som ifølge ryktene skal utstyres med Intels kommende Atom-oppgradering: Atom 330.

CNET Crave UK har fått gleden av å prøve en av de tidlige utgavene. De beskriver maskinen som lekker, uten Vista (som for mange er veldig positivt) og et stilrent design for voksne kunder. Bedøm selv:

wind5.jpg

wind6.jpg

Vi i BetaMagasinet er i hvert fall enstemt om én ting: Kommer denne til Norge skal vi ha en slik — definitivt. Prisen er ennå ukjent, men den vil trolig ligge litt høyere enn Asus’ EEE-PC, som får en norsk pris på 2500 kroner.

(Via CNET Crave UK)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...