Myst er kommet til iPhone

Cyan Worlds har nå lansert en iPhone-versjon av Myst. Størrelsen på spillet er på gigantiske 727MB, noe som gjør den til en av de største applikasjonene tilgjengelig på App Store idag.

myst-3
Myst til iPhone tar hele 700 MB.

Cyan Worlds har nå lansert en iPhone-versjon av Myst. Størrelsen på spillet er på gigantiske 727MB, noe som gjør den til en av de største applikasjonene tilgjengelig på App Store idag. Den opprinnelige Mac-versjonen fra 1993 er faktisk mindre, og ble gitt ut på en enkel 650MB CD-plate.

Vi tar rollen som en anonym person, som er brakt til øya Myst. Her må vi løse en rekke oppgaver for å bidra til å avdekke sannheten om Atrus som har to sønner som er fanget i to bøker, og enkelte hevder at den ene er en morder. IPhone-versjonen av spillet har beholdt alle originale lydspor, mens grafikken skal være hakket vassere enn orginalen. Musen er erstattet med touch-kontroller, som tillater spillerne å peke eller sveipe igjennom dokumenter og manipulere dem. Navigeringen skjer på samme måte.En fin funksjon er at spillet vil lagres automatisk hvis man skal være så uheldig at telefonen ringer når man er midt i spillet.

Myst koster 35 kroner, og krever at man har siste firmware installert som er 2.2.1. Cyan advarer om at spillet kan ta veldig lang tid å synkronisere og laste ned, og at installasjonen krever 1.5GB ledig plass.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...