Nå er det mulig å flytte musikken fra iPhone til iTunes

Lengtet etter å kunne hente ut musikkfilene dine fra din iPod Touch eller iPhone? Jeg vet at dette er et spørsmål som har gått igjen på mange forumer, og svaret har alltid vært det samme. Nå derimot, har et lite program kalt TuneAid fikset dette problemet.

Slik fungerer det:

Du kobler din iPhone eller iPod Touch til pcen via USB kabel, akkurat som om du skulle brukt iTunes. Så starter du TuneAid, som søker etter iPod Toucher eller iPhoner. Etter ca 10-15 sekunder med søking vil du finne all musikken din i programmet.

Hvor oversiktlig musikken din vises i dette programmet avhenger av hvor flink eller lat du har vært når du har tagget musikken din i iTunes. Oppe til høyre har du så 3 forskjellige valg å benytte deg av. Etter at musikken har kommet opp i programmet kan du enten eksportere all eller deler av musikken din til enten iTunes, eller en egen mappe.

Desverre ikke gratis

Programmet er desverre ikke freeware, men kommer med en prøveversjon. Begrensingene på prøveversjonen er at du bare får flytte 25 sanger hver gang, og prøveversjonen vil bare fungere i 25 dager. Har du behov for programmet etter det, er løsningen å kjøpe seg en lisens. Prisen på en lisens koster deg 18,90 dollar, som omregnet til norske kroner ikke blir mer enn ca 113 kr.

Fungerer på Windows og Mac

TuneAid fungerer på Windows og Mac, noe vi synes er et stort pluss.

TuneAid kan lastes ned herfra (ekstern lenke)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...