NextAction: Hjelper deg å ta opp arbeid etter forstyrrelser[Windows]

Det er lett å bli distrahert når man er på jobb eller andre steder som inkluderer en datamaskin og mange forstyrrende elementer. Hvis du har en oppgave som er delt opp i flere steg, og du må bli ferdig med den i løpet av dagen, så kan det være greit å ha et hjelpemiddel som lar deg fokusere på oppgavene igjen hvis du blir forstyrret av elementer som Messenger-beskjeder, mail-alarmer, medarbeidere med jabbsaft, eller i det hele tatt forstyrrelser rundt deg (jepp, det gjelder også skitne nettsider med innhold for frekt til å nevnes her).

Det er dette freeware programmet NextAction kan hjelpe deg med. NextAction gir deg et flytende vindu som hele tiden viser de neste handlingene du må utføre foran nesen din, på skjermen altså. Dette lar deg få hoppe rett tilbake til det du holdt på med før du ble forstyrret, jeg vet ikke hvor mangeganger jeg har blitt distraert av noe når jeg jobber for så å glemme helt hva det var jeg skulle gjøre – og selv om jeg er over gjennomsnittet distré, så finnes det helt sikkert eksempler på at du også har opplevd noe slikt.

Programmet har kun en hensikt, men det er allikevel pakket fullt av smarte funksjoner som ‘behold vinduet foran alle andre vinduer’-funksjonen, tastatursnarveier, og globale hotkey funksjoner – disse gjør programmet til noe mer enn bare et fancy Notisblokk-program som gjør akkurat det samme.

Som jeg allerede har nevnt så er dette et freeware-program som kun fungerer på Windows, dessverre for alle Mac-lesere av Teknonytt – men vet du om noen programmer som gjør samme nytten så er både jeg og helt sikkert mange av mine lesere interessert i å høre om det.

Les mer om programmet og last det ned her.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...