Nokia E71 og E66 – To kamera. WiFi, GPS og mer

I disse tider må det være vanskelig å få nok publisitet rundt en god telefon takket være Apple og deres iPhone. Om dette er fortjent vil jeg overlate til massen å avgjøre, men de fleste andre telefoner har hatt iPhones egenskaper i flere år uten å få så mye som et klapp på skulderen for det. Men som sagt så er dette en helt annen artikkel, for jeg  vil nå skrive om to nyvinninger fra Nokia.

bildet: Nokia E71

Nokia har nå offisielt annonsert to nye telefoner som det har florert rykter rundt den siste tiden, disse telefonene er Nokia E66 og E71, begge i E-serien altså. E71 er helt klart toppmodellen, dette er en telefon som har et fullverdig tastatur (QWERTY), kamera både foran og bak, GPS, og WiFi. En liten lekkerbisken for en hver teknologi-interessert altså. Kameraet bak er på 3,2MP, og er med det litt over gjennomsnittet – men fortsatt ikke noe å strekke armene i været for, godkjent.

Bilde: Nokia E66

E66 er også annonsert av Nokia, og denne telefonen ser meget pen og brukervennlig ut. Telefonen har en 2,4 tommers skjerm, WiFi-støtte, GPRS, EDGE, Bluetooth 2.0, etc. Man kan også tilte telefonen for å se innholdet på skjermen enten vertikalt eller horisontalt. I det hele tatt ser dette ut som en veldig flott telefon med det du trenger og mye mer. For alle som ikke er så opptatt av touch og multi-touch så er dette et meget godt alternativ til Apple telefon, iPhone.

Begge telefonene har i tillegg disse egenskapene:

  • -> Støtte for to «home-screens», en for jobb og en for hjemmebruk.
  • -> 110MB internminne og en microSD-slot som tar minnekort på opptil 8GB.

Telefonene skal være tilgjengelig neste måned, og vil koste omkring 500 dollar (rundt 2500 kroner), men hva prisen vil komme på i Norge er det nok bare de store kjedene og telefon-nettleverandørene som vet noe om – av erfaring så blir det nok litt dyrere for oss nordmenn.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...