Home Poster Apple avviser ny iMac og Mac Mini i år

Apple avviser ny iMac og Mac Mini i år

0

MacNN rapporterer at Apple kan komme til å kunngjøre oppdaterte versjoner av Mac Mini og iMac — og det allerede neste tirsdag.

Det er lite som tyder på noen drastiske endringer i de nye modellene, og med unntak av nye Intel-komponenter, er det få som vet hva de vil tilby.

Kutte ut Mac Mini

For noen uker siden virket det som Apple ønsket å ta livet av Mac Mini, ettersom europeiske detaljister hadde bli fortalt at de ikke skulle «forvente flere leveranser» av det billigste Mac-produktet.

Kanskje Nvidia

Sannsynligheten for at de nye iMacene vil bli utstyrt med Nvidia-grafikk, er relativt stor. Etter Macbookene byttet grafikkleverandør, er det grunn til å tro at det samme vil skje med iMac.

Lite informasjon

Kildens rapport innholdt ingen spesifikke detaljer på verken spesifikasjoner eller priser. Tatt i betraktning det store gapet mellom Apples siste store arrangement i oktober og den årlige MacWorld i januar, er det fornuftig for Apple å finpusse sitt skrivebord i forkant av MacWorld. Det vil gi plass til å snakke om ting som Snow Leopard og iPhone, og lar Apple dra nytte av den økte etterspørselen i løpet av ferien.

Oppdatering

Apple har tirsdag formiddag avvist disse ryktene. Det vil altså ikke lanseres ny iMac og Mac Mini i år, det melder CNET.