Ny Internett-hit: Mann fanget i heis i to døgn!

trapped-elevator_0_0.jpg

Den videoen du snart vil få se har spredd seg som en gressbrann, på anabole steroider, på internettet. Det er godt mulig du allerede har sett den, men dette er en video man bare er nødt til å se flere ganger. hvorfor? Kanskje for å bli minnet på at en heis kan være både ens beste venn og en grunn til å nesten ta sitt eget liv.

Bakgrunnhistorien til videoen er som følger: Fredag den 15. Oktober 1999, klokken 23.00, dro Nicholas White utenfor for å ta seg en velfortjent røykepause fra jobben i en bygning i New York. På veien tilbake opplevde han alles store mareritt, heisen stoppet. Og for å gjøre vondt værre så ble den stående, med han fanget inni, i 41 timer.

Videoen fra overvåkingskameraene har akkurat nådd internettet og har allerede blitt sett av 1,3 millioner seere på YouTube. Videoen viser hvordan Nicholas White får panikk, prøver å sove, stresser og prøver å åpne dørene i løpet av de to døgnene han var fanget.

Se videoen her:

Vær sikker på at jeg for mitt vedkommende kommer til å tenke meg litt ekstra om før jeg tar heis i framtiden, og jeg kommer ihvertfall til å ta en rutinesjekk etter min mobil i lommene før jeg entrer heisen.

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...