Nye AMD-drivere — 20 % økt ytelse!

ATIs nye «gaming»-drivere sies å kunne øke ytelsen i DX10-spill med rundt 20 prosent – altså en gigantisk endring! Datamaskinen min er utstyrt med et HIS HD 3870, så jeg installerte selvfølgelig driveren, fyrte opp et par spill – og fikk bekreftet en positiv ytelsesendring.

Hvorvidt det er 20 prosent eller ikke skal jeg ikke kommentere. Hva som er sikkert, derimot, er at jeg fikk hele 500 – femhundre – flere marks i 3DMark06! Et program som er DX9-basert.

I tillegg til 3DMark-resultater merket jeg en endring i spill som NeedForSpeed ProStreet, i TrackMania Nations, Unreal Tournament 3 osv. Du skjønner, TrackMania Nations har hatt et dårlig forhold til skjermkortet mitt helt siden jeg installerte det. Om det er fordi NVIDIA er hovedsponsor, eller om driveren er feildesignet vet jeg ikke.

I tillegg til den nye driveren følger det ATI-utviklede programmet «EarthSim» med i pakka. Et program som ikke kan sies å være noe annet enn unødvendig. Det er rett og slett så dårlig at jeg ikke har lyst til å gå noe nærmere inn på akkurat det. Et par stikkord er «zoom» og «betale». Uten å betale har man kun tilgang til en introduksjonsvideo og muligheten for å se på jorda fra satelittperspektiv. Sant skal sies, det kan brukes som en skjermsparer – noe som ser ganske artig ut.

Det hersker ingen tvil om hva dere som sitter med et ATI-kort av nyere generasjon har å gjøre:

  • Last ned drivere her.
  • Se AMD GAME!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...