Playstation 4 kommer til å bruke samme prosessor som PS3

Det ryktes at Sony ikke vil oppgradere prosessorkraften i deres neste konsoll, Playstation 4. Det vil istedet satses på innovasjon og tweaking av dagens PS3-maskinvare.

200810010212.jpg

Playstation 4, som ifølge ryktene er ventet i 2010, vil muligens basere seg på den samme prosessoren som i dag er å finne i PS3. Dette hevder den japanske teknologinettsiden PC Watch. I følge dem så kommer Sony til å skvise ut mer krefter fra prosessoren som allerede er brukt, dette i et forsøk på å spare penger.

Dårlige nyheter for PS3-fanboys?

Et argument som brukerne av Playstation 3 har brukt mye er at Konsollen har den beste maskinvaren på markedet slik det er idag, dermed kan de bli et argument fattigere hvis dette er veien Sony vil gå. Men det funderes blant annet i Gizmodo om at Sony kanskje vil fokusere mer mot innovasjon framover, litt likt det Nintendo har gjort med Wii.

Dårlig utnyttelse av maskinvare

Slik Playstation 3 framstår i dag så er den ikke i nærheten av å utnytte sitt potensiale, med alle «hestekreftene» denne konsollen inneholder så burde det ikke bli noen problemer å tweake den til å yte bedre. Og kanskje er det ikke så dumt med en maskin som satser på å utnytte det PS3 idag har av krefter og samtidig gå for mer innovasjon, eller hva synes du?

[Kilde: PC Watch (oversatt av Google Translate) via Gizmodo]

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...