Re: Snart fĺr du gratis Windows 8-oppdatering | Windows, Windows 8

 Tror du tar feil her,vista var en elefant på leirbein windows 8 er en vidreutvikling av windows 7 til bruk av nettskyen og sammarbeid til tab-mobtlf og andre datamaskiner-nettkafe osv.Denne gangen tror jeg de tenker rett,fryktlig fornøyd med min betaversjon,ikke minst fordi jeg oppdager at den gir meg frihet til å sette opp maskina slik jeg selv vil ha den. ;-)

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...