Sammendrag av D6 intervju med Ballmer og Gates [Video]

Jeg kan starte med å si ett par ord om D6 Conference, dette er et talkshow hvor det er vanlig å intervjue storheter innen teknologi og mest IT, programledere er Walter S. Mossberg og Kara Swisher. Showet er høyt ansett og respektert i USA i tillegg til å være veldig godt likt.

På gårsdagens konferanse eller show så ble Ballmer og Gates (Microsoft) intervjuet, og det ble mange morsomme og interessante høydepunkter i løpet av dette intervjuet. Dette kan du få et sammendrag av i videoene under denne artikkelen. Det folk virkelig så fram til ved dette intervjuet var nok at det skulle komme en presentasjon av det kommende Windows 7 operativsystemet, noe vi også har en videosnutt av under her.

Mange interessante ting ble sagt men noe av det jeg la merke til var i videosammendrag 2:

– Ballmer sier at Windows Vista ikke var en feiltagelse, men det er helt klart store rom for forbedringer der. Et sted hvor man Microsoft bør utvikle seg mest er når det gjelder Applikasjon kompatiblitet, Ballmer sier at brukervennligheten tapte for sikkerheten i Windows Vista, men han nevner også at 99 av 100 applikasjoner fungerer idag som de skal på det seneste operativsystemet til vista.

– Gates svarer rimelig fort med å si at det flotte med programvare-produksjon er at folk gir konstante tilbakemeldinger om hva de liker og ikke liker, dermed er det lettere for Microsoft å produsere versjoner som treffer brukermassen mye bedre neste gang. Måten folk ser på Vista’s sikkerhet skal forbedres til neste oppdatering og neste versjon av Windows. Med en morsom undertone legger Gates til følgende:

Vi har en kultur i Microsoft hvor vi hele tiden sier til oss selv at vi må gjøre ting bedre, noe Vista har gitt oss mer trening i enn noe annet produkt vi har lansert.

bak fasaden så kan det virke som Microsoft har skjønt at noe må gjøres for at de skal beholde de fleste av sine tilhengere og kunder.

Her er to videosammendrag av intervjuet:

Når det gjelder selve presentasjonen av Windows 7 så får vi blant annet se litt om det kommende operativsystemets flørting med multi-touch, det hele ser veldig pent ut. Men det er veldig mye hyling om kopiering av Apples Mac OS X fra Apple-fanboys etter denne presentasjonen. Ta en titt og avgjør selv:

Hva synes dere om Windows 7, er det kopiering av Apples produkter? Ser dette lovende ut, og kan man nå bare legge bort alle planer om å investere i Vista mens man venter (hvis man ikke allerede har kjøpt eller piratkopiert OS’et da)?

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...