SiteLauncher: enkle snarveier til dine favorittnettsteder (Firefox)

SiteLauncher gjør mange startsider overflødige med sine effektive tastatursnarveier, og pene grensesnitt. Les mer om Firefox-utvidelsen som lar deg angi enkle snarveier til dine favorittnettsteder.

SiteLauncher er en utvidelse til Firefox som lar deg angi tastatursnarveier til dine favorittnettsteder. Når denne utvidelsen er installert, ferdig tilpasset og i bruk, så kan du enkelt få fram en oversikt over dine favorittnettsteder og snarveien dit ved trykke Ctrl+Space (Windows), eller Ctrl-Alt (Mac). Disse snarveiene kan forandres i utvidelsens innstillinger.


Bildet: SiteLaunchers grensesnitt er ikke noe å klage på, her er favorittene redigert i grupper.
Bildet: SiteLaunchers grensesnitt er ikke noe å klage på, her er favorittene redigert i grupper.


SiteLauncher har gjort det veldig enkelt for oss brukere å tilpasse både funksjoner og utseende på grensesnittet, man kan til og med lage grupper som man plasserer de forskjellige favorittnettstedene i (som bildet over viser).

Tilpasse SiteLauncher

Etter installasjonen av SiteLauncher, så vil det allerede være noen standard-nettsider i din favorittliste – disse kan du selvfølgelig fjerne eller redigere. Du kan også legge til og fjerne nettsteder fra listen din om du ønsker det, alt du behøver å gjøre er å klikke på «Site Launcher» i Firefox’ menylinje => Manage Shortcuts.


Bildet: Du finner SiteLaunchers menyer i Firefox' menylinje.
Bildet: Du finner SiteLaunchers menyer i Firefox' menylinje.


Ved å klikke på Option-fanen i SiteLaunchers så kan du også utføre flere andre modifikasjoner på SiteLauncher, både når det gjelder funksjoner og utseendet.

Det er også mulig å trykke seg rett til favorittnettstedet, altså uten å være innom oversikten før du kommer til destinasjonen din – dette gjør man ved å trykke Ctrl+Shift+[Snarvei]. Man kan også velge å bruke oversikten over favorittnettstedene som startside når Firefox åpnes på nytt, denne utvidelsen har det man behøver uten å framstå som vanskelig og ubrukelig.

Last ned og nyt

SiteLauncher kan lastes ned fra denne nettsiden – Klikk på den store grønne knappen, og deretter ’tillat’ i den gula linja som dukker opp øverst i nettleseren, og gjør som man ellers gjør når man installerer utvidelser i Firefox.

Her er en video som viser hvordan SiteLauncher ser ut og fungerer:


SiteLauncher @ www.donesmart.com/sitelauncher/

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...