Sliderocket: Et genialt nettbasert presentasjonsverktøy

Sliderocket er et fantastisk nettbasert presentasjonsverktøy som på mange måter slår Powerpoint ned i støvlene – les mer om det i denne artikkelen.

Sliderocket har lenge vært i privat beta og utilgjengelig for vanlige brukere, men nå har de nettopp gått ut fra beta-perioden og blitt tilgjengelig for alle. Så hva er Sliderocket? Det er et nettbasert presentasjonsverktøy som kan utføre oppgaver på lik linje med Powerpoint (Microsoft) og Keynote (Apple), bare med flere muligheter og et «glattere» grensesnitt.

Sliderocket kan importere og bruke Powerpoint-filer (.ppt), regneark-data for diagrammer, Flash-animasjoner, såvel som bilder, lyd og video i presentasjonene, og alt kan deles med kolleger, venner og bekjente – noe som Sliderocket baserer seg veldig på, og dette gjør de bra. Hele webapplikasjonen er drevet på Flash, så man slipper å bekymre seg for Java i denne sammenhengen. Video og bilder kan blant annet importeres fra YouTube og Flickr på en meget enkel og intuitiv måte, men man kan også velge å betale for utklippsgrafikk fra Fotolia og PresentationPro.

Hvis du skulle være litt misunnelig på Mac-brukere på grunn av deres Keynote, og de fantastiske animasjonene og overgangene man får der så er det nå på tide å heve seg over disse følelsene, for med Sliderocket så får du sjansen til å bruke det samme funksjonene og litt til – helt gratis.

Når jeg først er inne på det med pris på denne tjenesten, så skal det sies at man kan velge mellom tre forskjellige versjoner av Sliderocket: en gratisversjon, en individuell pro-versjon som koster 10$/mnd, og en business-versjon som koster 20$/bruker/mnd. For å lese mer om hva de forskjellige versjonene inneholder av funksjoner så følger du denne lenken. Men for de fleste så vil det holde i bøtter og spann med gratis-versjonen – de andre er nok mest egnet for litt større prosjekter og bedrifter.

Her er en presentasjon som er laget i Sliderocket, av utviklerne til Sliderocket – denne viser mer om hva denne tjenesten kan tilby deg:

For å se nærmere på denne nettapplikasjonen, og eventuelt prøve den selv så besøker du følgende nettadresse: http://sliderocket.com

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...