Smart Scroll – Verdt hundre kroner [MacOS]

Tenkte å vise dere det siste programmet jeg har brukt penger på idet siste, og det er sjeldent jeg har vært mer fornøyd med å bruke penger på software enn i dette tilfellet. Les igjennom hva jeg skriver, og last ned prøve-versjonen hvis det trigger nysgjerrigheten i deg – du har lite å tape på det, i verste fall hundre kroner som jeg mener det er verdt.

200808190014.jpg

Smart Scroll er et enkelt men samtidig et avansert program som hjelper deg å øke din produktivitet når du bruker musen til å rulle (scrolle) i vinduer. For min del tok det to timer å bli totalt avhengig, jeg kan aldri gå tilbake til vanlig scrolling igjen. Her er noen av de fantastiske, men enkle funksjonene du får med Smart Scroll:

  • Super Scroll – når du bruker denne funksjonen så får du en mer «mykere» scrolling, du kan sammeligne det med måten du scroller på når du bruker en iPhone for eksempel – når du bruker hjulet på musen så fortsetter scrollingen litt etter at du har sluttet, dette skjer på en myk og fin måte som gjør at du slipper å rulle deg halvt ihjel med musehjulet.
  • Grab Scroll – Når du bruker denne funksjonen så kan du dra sidene med musepekeren, som for sikkerhets skyld ser ut som en hånd. Også denne funksjonen kan minne om iPhone og måten du gjør det på der.
  • Universal Scroll Keys – Du kan scrolle i blant annet tekstdokumenter med tastekombinasjoner, og selv om dette er mulig i mange applikasjoner fra før så samler denne funksjonen alle applikasjonene med samme tastekombinasjon, dette kan spare deg for pugging på de forskjellige kombinasjonene som hvert enkelt program har. Det er forskjellige tastekombinasjoner for hver enkel retning man skal scrolle i.
  • Scroll Wheel Accelerator – Ved å holde nede en tast så kan du scrolle ekstra hurtig.
  • Mye mer.

Alt kan stilles inn til detalj for å passe din behov helt perfekt, så det er heller ikke noen bekymring.

Jeg anbefaler dere å prøve testversjonen som dere kan laste ned gratis fra denne siden, hvis dere er som meg så kan det hende dere spanderer en ussel hundrelapp på noe som forandrer måten der jobber på helt.


Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...