Social|median: Sosialt nettverk hvor man deler nyhetslinker

Jeg har vært medlem av Social|median helt siden oppstarten nå, og dette har blitt en av mine viktigste kilder til nyheter. Tjenesten er i bare i Alpha ennå, men har allerede satt en høy standard på denne type verktøy.

Social|median er en sosial nyhetsside som bringer mennesker sammen med personlig tilpassede nyheter og informasjon. Socialmedian holder deg lett oppdatert på nyheter som er tilpasset dine interesser og mennesker som deler samme interesser som deg.

Hvis du er godt vant med nettsider som Digg.com, Kudos, Diggbart og Delicious så vil du ikke ha noen problemer med dette sosiale nettverket heller, man stemmer fram de sakene man liker best slik at det blir lettere å finne saker som interesserer deg, og eventuelt dine lesere hvis du bruker dette i blogg-sammenheng.

Når du først har fått en fot innenfor dette nyttige nettverket ved hjelp av en invitasjon, så  kan du enkelt søke etter nyhetsgrupper som du kan bli med i, eller du kan opprette dine egne grupper. For å gjøre det hele litt enklere så har denne sosiale nettverkstjenesten, i likhet med alle andre sosiale bokmerkesider, så kan man legge inn en plugin i nettleseren din som du enkelt kan klippe ut og legge til nye saker med.

Dette bokmerke-verktøyet er veldig enkelt og grunnleggende: tittel, URL og beskrivelse. Socialmedian er fortsatt litt uferdig, men dette er ikke så rart da det er i Alpha ennå, med andre ord så er det en lang vei igjen før nettverket lanseres offentlig for alle, men selve verktøyet er allerede veldig nyttig og helt klart noe for bloggere og evt journalister. Teamet bak tjenesten jobber på full spreng for å oppfylle ønskene til Alpha-brukerne, noe de tar veldig på alvor. Tilbakemeldinger blir hørt på, og dette er nøkkelen til suksess, noe jeg er helt sikker på at denne type sosiale nettverk/bokmerketjenester vil bli.

Det jeg liker veldig godt med Social|median er tjenestens/verktøyets evne til å aktivere utklipp fra andre brukeres kilder, direkte fra Social|median siden. Jeg liker også veldig godt at man kan bli med i grupper av alle slags typer, slik at man kan finne iformasjon og nyheter som passer den nisjen du er interessert i. Jeg synes dette verktøyet er helt genialt.

Men som jeg har sagt tidligere så trenger man en invitasjon for å få være med på dette, men heldigvis for dere så har vi i Teknonytt fem invitasjoner som skal gis bort, og for å få en av disse så må du registere deg i forumet vårt og presentere deg i denne tråden, og husk å nevn at du ønsker en invitasjon. De fem første får en tilsendt så snart jeg har muligheten til det.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...