Spill mot venner i et nettbasert spill-community

Endelig er den her – nettsiden som lar deg ha det morro med spill, samtidig som du skaffer nye venner og har det morro med gamle kjente – «I’m in like with you» er på den måten et genialt online community.

iminlikewithyou

«I’m in like with you» er et online-community hvor småspill og morro er stikkordet, her kan man kose seg med venner, bekjente, og folk man ikke kjenner så godt. Kosen skjer ved hjelp av små, enkle, og utrolig morsomme spill hvor spillerne møtes ansikt mot ansikt til duell.

Om Facebook er dette tiårets online-community for voksne, så er «I’m in like with you» langt opp i gradene for oss som aldri vil bli helt voksen – her kan man møte gamle venner, i tillegg til å etablere nye venneforhold ved hjelp av et community som henter fram det lekne i deg, men det henter også fram konkurranseinstinktet i de fleste.

For med denne nettjenesten så handler det egentlig mest om spilling, og da er det ikke de nyeste FPS-spillene man konkurrerer i, det er enkle spill som for eksempel Tetris. Noe som er helt ypperlig spør du oss.

Hele nettsiden er bygd i Flash, og selv om det ofte er problemer med nettsider som er bygd på det, så fungerer «I’m in like with you» helt perfekt.

Spillene

For øyeblikket så finnes det sju spill man kan kose seg med i dette communitiet, og alle spillene baserer seg på flerspillermodus. Man kan spille med eller mot de andre spillerne, men dette er avhengig av hvilket spill man ønsker å spille.

Her er forklarer vi hvordan fire av disse spillene fungerer, dette er helt tilfeldig i forhold til hvor morsomme de er:


Blockles

Blockles er akkurat det samme som gode gamle tetris, men med en vri – her spiller man Tetris i multiplayer, og man spiller mot hverandre. Dette skjer på følgende måte: man må fjerne to eller flere linjer for å gi ekstra linjer til motstanderen (eller motstanderne). Hvis man samler på diverse spesielle objekter i spillet, så kan man bruke disse til sin egen fordel, eller til motstanderens forferdelse.

Dette er kanskje et av de morsomste spillene de har å by på, men smaken er som baken – så her må alt prøves for å finne ditt paradis.

tetris

Jigsawce

Dette er et spill som er like enkelt som det er morsomt å spille. Samarbeid med de andre spillerne om å få fullført et vanlig pusslespill så hurtig som overhodet mulig, og her gjelder det virkelig å samarbeide istedet for å krangle om bitene.

jigsaw

Tracism

Dette spillet ligner veldig på den kjente Bomberman-serien, men har også visse likheter til gode gamle Pac-man.

For her skal man styre et objekt (flygende tallerken?) rundt omkring på brettet for å merke brettet med din farge, noe som skjer når du passerer et område med prikker i. Man må hele tiden passe seg for monster og for bomber som de andre spillerne har lagt ut i veien for deg – noe du også kan gjøre mot de andre, selvfølgelig.

Det er mange andre faktorer som er med på å gjøre spillet mer interessant underveis, blant annet at man blir gjort «blind» ved at mesteparten av brettet er usynelig for deg.

Når tiden er ute så er det den spilleren som har farget størst del av brettet som vinner.

tracism

Gemmers

Ved å finne like farger i mer enn tre brikker brikker på rad, så fjerner du disse brikkene ved å sende dem til dine motstandere istedet. Her skal man unngå å få fyllt opp skjermen med slike brikker – da har man tapt.

gemmers

Ta turen innom I’m in like with you, og ha det morro – og hvis du er heldig (eller aktiv nok) så finner du noen nye venner også.

Her finner du «I’m in like with you»!

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...