Spilljournalist Har Rundet GTA IV: «Bedre Enn Forventet»


Med GTA IV lanseringen bare 3 uker unna klarer Xbox World 360 redaktør Rob Taylor å skru opp forventningene noen hakk til, om mulig. Han har fått kose seg med spillet i 24 timer og har på den tiden rundet spillet, og triumferende fått lov til å se rulleteksten på slutten med tanke på at han er den første i universet som har fått dette til. Selvfølgelig med ett unntak av en håndfull Rockstar medarbeidere.

Rob Taylor gjør selvsagt sin borgerplikt som spilljournalist etterpå og forteller om hele sin opplevelse av spillet i ett spoilerfritt intervju med GamerRadar – Ikke noen overraskelse akkurat at han er blitt en storfornøyd fan av spillet. Den fjerde utgaven av GTA gjør tydeligvis forgjengerne kjedlige i forhold til dette kunstverket. Taylor nevner også at Niko Bellic, som har spillets hovedrolle, er den mest fantastiske hovedrolle-innehaveren i spillene han har spilt noensinne.

Hypen rundt Grand Theft Auto IV har vært enorm de siste to årene, og det er nesten ikke til å tro at lanseringen er så nær nå. Man sitter igjenn med en følelse om at noe kommer til å gå galt, for det er ikke uten forsinkelser og skuffelser at Rockstar nå er så nær en utgivelse. Man kan nesten tro at Rockstar er ett søsterselskap av Microsoft, da forsinkelser og stor hype rundt produktene er en selvfølge der også.

Og da ble ikke forventningene noe særlig mindre de 22 dagene som er igjen til «halve Norge» blir lammet pga tiårets spillorgie.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...