Spis opp nyhetene – bokstavlig talt

Da er det et faktum – papir-avisens dødsdom er skrevet i stein. Og grunnen til dette er at en designer nå har funnet opp en toaster som kan skrive og tegne nesten hva som helst på brødskiven din, spesielt nyheter.

200809120140.jpg 200809120140.jpg

«The Scan Toaster» som oppfinnelsen heter skal kobles til en PC med USB og gi deg muligheten til å laste ned ting som nyheter, værmeldinger, Jens Stoltenbergs nyttårstaler, bilder, også videre for så å «printe» det på brødskiva di. I virkeligheten så brennes objektet på brødskiven ved hjelp av små bevegbare og oppvarmede moduler som sammen skaper det bildet som datamaskinen sender til toasteren.

Designeren som fant opp denne fabelaktige og nyttige (?) toasteren, har dessverre ingen planer om masseproduksjon ennå, dermed kan det lønne seg å vente med oppsigelse av ditt avis-abonnement for nå. Grunnen til at denne litt spesielle gadgeten i det hele tatt ble påtenkt var en konkurranse ledet av elektronikk-leverandøren Electrolux, og toasteren ble til slutt en av de heldige finalistene der. Og hvor tror dere den litt over gjennomsnittet spesielle idéen ble til? Ved frokostbordet selvfølgelig.


[Kilde: Register Hardware]

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...