Streamzy: Musikk-streaming gratis

For ca tre uker siden skrev jeg om en nettside med navn ZeTrax som streamer musikk til din datamaskin eller mp3-spiller gratis fra Youtube, nå har det dukket opp en slik tjeneste til. Denne tjenesten og nettsiden heter Streamzy, og som navnet forteller så streamer den musikk fra andre steder på nettet hvor den er hostet

Kort forklart så er Streamzy en media-søkemotor (bare musikk ennå) som lar brukerne søke etter musikk, stream musikk og lagre egne spillelister for senere
bruk.

Slik forklarer nettstedets eier hva det er:

«Streamzy, som er drevet av Seeqpod, tilbyr brukerne en lettvint måte å motta musikk og media som allerede er hostet på nettet. Det flotte utseende og de nyskapende verktøyene lar brukeren lett søke etter musikk/media, streame disse resultatene, og lagre dem på en personlig og tilpasselig spilleliste som kan hentes på en hvilken som helst datamaskin med internett-tilgang. Vår applikasjon er en som vil være i konstant utvikling og tar med seg karakteristikk og tilpassing på veien for å gjøre brukerne fornøyde. På Streamzy.com har man mulighet til å finne innhold med høyest mulig kvalitet, og med vår spillelistes dra-og-slipp evne vil man lett kunne personliggjøre det hele.»

Dette høres jo fantastisk ut det, men det gjør igrunnen alt når skaperen av en tjeneste skal forklare det hele. Om Streamzy er en tjeneste man kan regne med framover? Den er nyttig og litt nyskapende, men den drukner i mengden av lignende tjenester på nettet uansett hvor mye nytt den bringer med seg.

Uansett så kan dette være din nye «radiokanal når du er på jobb, eller DJ på din neste fest, det er jo helt klart muligheter som man bør benytte seg av.»

Nettstedet finner du her: www.Streamzy.com

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...