Teknonytt i nye, lysere farger – si din mening

Natt til lørdag ble teknonytt.com oppdatert med nye farger og en forbedret forside. Si din mening om vår nye drakt på forumet.

Etter kritikk fra både lesere og en del internt uenighet rundt den grønne Teknonytt-drakten, valgte vi å gi nettsidene en liten ansiktsløftning. Den bakgrunnen har blitt lys og grønnfargene har blitt skiftet ut med rød og blå.

Forbedret forside

Forsiden på Teknonytt har blitt mer variert og gir oss nå muligheten til å kontrollere innholdet enda bedre. Vi ønsker at så mye innhold som mulig skal være tilgjengelig på forsiden, samtidig som den er kortfattelig og rask å laste ned. Dette har vi nå fått til – føler vi.

Ny logo

Ettersom fargene ble skiftet ut har vi også oppdatert logoen. Denne gangen har vi prøvd en ny teknikk som vi personlig syntes ble ganske bra.

Søket tilbake

Søket er nå tilbake og dere kan søke gjennom arkivet vårt som i skrivende stund inneholdet snaut 1 300 artikler. Søket er tilgjengelig i øvre høyre hjørne både på forsiden og alle undersider.

Tweaking gjenstår

Det gjenstår ennå litt «tweaking» av fargene, men det er ikke store forandringene som gjenstår. Vi håper du som oss er fornøyde med endringene, slik at du lettere kan få med deg innholdet vårt – som tross alt er det viktigste.

Diskutér Teknonytts nye drakt på forumet!

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...