TeknoNytts mest leste artikler i uken som gikk

Vi fortsetter med vår serie som viser hva dere har valgt å lese i TeknoNytt denne uken, altså TeknoNytts mest leste saker. Og nok engang så er det noen eldre saker som er må på å sette farge på topp 10-listen vår, noe vi i TeknoNytt er veldig glad for.

1. Minefield: Framtidens superraske Firefox – Prøv selv!

200810262043.jpg

Dette er den soleklare eneren her i TeknoNytt denne uken, det er ingen andre artikler som er i nærheten av de tallene som denne artikkelen har generert i løpet av disse sju dagene. Artikkelen beskriver og lenker til en nettleser som utvikles av Mozilla, faktisk så er den en tidlig alpha-utgave av den neste versjonen av Firefox.

2. Den norske versjonen av OpenOffice 3.0 er nå klar

200810262045.jpg

Dette er en gladnyhet for alle som ønsker seg en kontorpakke som er helt gratis, og nesten helt på linje med Microsoft Office når det gjelder funksjoner, brukervennlighet og kvalitet. Last ned og prøv selv.

3. Se de mest populære tv-seriene i Boxee – Vi har invitasjoner

200810262046.jpg

Les om det utrolig morsomme, nyttige og nytenkende mediacenter-programmet som blant annet lar deg se video og tv-serier fra steder som Hulu.com og CBS. Dette krever en invitasjon, som vi i TeknoNytt har mange igjen av – bare spør hvis du trenger en, men husk at det kun er for Mac og Linux for øyeblikket.

4. Advarsel: Windows-brukere se her!


200810262041.jpg

Dette er i hovedsak en advarsel og oppfordring til alle brukere av Windows-systemer, for det er oppdaget en aggressiv orm som kan hente personopplysninger og passord fra din datamaskin hvis du ikke oppdaterer Windows med engang.

5. 15+ Gratis-programmer du må ha til Windows

200810262051.jpg

Denne artikkelen er blitt en gjennganger i denne ukentlige listen vår over de mest leste saker, og kanskje er ikke det så rart – for det er en meget god oversikt over flere gratisprogrammer for Windows-brukere.

6. Slik hacker du mobilen til kjente med bluetooth-tilkoblingen

200810262052.jpg

Her får du se en video og lese en guide som viser deg hvordan du ved hjelp av et lite java-program som du installerer på mobilen kan fjernstyre mobilen til kjente.

7. Hvordan bruke Hulu og andre utenlandske tjenester i Norge

200810262056.jpg

Nok en artikkel av eldre årgang som viser hvordan man kan bruke nettjenester som Hulu fra Norge til tross for sperren som er lagt ut for brukere utenfor USA.

8. Vuze (Azureus) i ny og bedre versjon [Mac og Windows]

200810262056.jpg

Azureus er en torrent-klient mange har opparbeidet seg en relasjon til gjennom de siste årene, men i løpet av den siste tiden har den forsvunnet litt fra oppmerksomheten til mange. Dette er kanskje i ferd med å forandre seg nå, for de har nå forandret navn til Vuze og har fått nye funksjoner som er mer attraktive.

9. Slik verker internett

200810262057.jpg

En artikkel med tilhørende video som forklarer hvordan internettet fungerer i praksis. Dette blir forklart på en lett forståelig måte.

10. Shock Desktop 3D – Ditt skrivebord i Windows blir tredimensjonalt

200810262101.jpg

Et interessant, nyttig og morsomt program som gjør at man får et skrivebord som er tredimensjonell i Windows.

Takk for støtten alle sammen

Fortsett å besøk TeknoNytt framover, vi kan love at vi skal gi dere de beste artiklene i samråd med vår samarbeidspartner Betamagasinet, og vårt nettverk og portal BitNett.no.

Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...