Tweetie kommer i Mac-versjon på Mandag

En kjempenyhet til alle Mac-brukere som liker Tweetie for iPhone – en Mac-versjon av den populære applikasjonen blir lansert på Mandag den 20. April.

Tweetie er en av de bedre kjente Twitter-applikasjonene for iPhone/iPod Touch, en meget god iPhone-applikasjon som har høstet mange brukere siden den første lanseringen. Applikasjonen ble blant annet nevnt i vår topp fem-liste over iPhone-applikasjoner her i Teknonytt.

På Mandag (20. April) lanseres det en Tweetie-versjon for Mac, og mye tyder på at denne applikasjonen er minst like god som sin iPhone-bror. Ta en titt på videoen under for å se om dette kan være din neste Twitter-klient i Mac OS på Mandag.

I videoen ser vi et flott grensesnitt med en verktøylinje på siden, samtalene i hovedvinduet vises i såkalte snakkebobler, noe som man kan kjenne igjen fra iPhone-applikasjonen. Mye tyder på at man kan velge mellom flere visningsalternativer, så man er ikke fastlåst til grensesnittet i videoen.

Det virker som at det er støtte for bruk av flere kontoer samtidig, i tillegg til muligheten til å zoome inn på en enkelt samtaletråd. Funksjoner man finner i iPhone-applikasjonen vil nok være å finne i Mac-versjonen også.

Er dette noe som vekker din interesse?

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...