Vi ønsker vår nye skribent velkommen til Teknonytt

Jeg vil bare komme med en kort beskjed til alle våre lesere, vi har nettopp fått en ny, og meget dyktig skribent her i Teknonytt. Skribentens navn er Jon Stødle og han har allerede bidratt med tre meget gode artikler, hvor to av dem inneholder egenprodusert video.

Jeg håper dere vil ta godt i mot han og benytte dere av hans evne til å nå ut til lesere/seere og lære bort av sine kunnskaper ved hjelp av gode artikler og video. Disse sakene har han allerede skrevet for Teknonytt:

  1. Gode alternativ til Internet Explorer eller Safari [Video]
  2. 4 Windowstips [Video]
  3. Program med open kjeldekode (Tema: Kontor)

Et tips jeg vil gi til alle som leser artikler i Teknonytt, uansett hvem skribenten er, er å stemme på sakene du leser. Dette gjør du ved å gi stjerner, du kan gi minimum 1 og maksimum 5 stjerner for hver sak du leser – du finner de under hver enkel sak. Ukens høyest rangerte saker blir listet opp i sidebaren til høyre. Dette vil hjelpe andre lesere å finne gode artikler de kan lese, og selv om det gjør litt vondt i hjertet når jeg skriver dette, så kan det hjelpe andre å sile ut de mindre gode også.

Ikke bare bruk Teknonytt som en side du leser i ny og ne, men bruk de mulighetene vi gir deg til å delta i et lite og tett community. Hvis du deltar i vårt forum eller kommenterer ofte så vil du fort bli kjent igjen av oss skribenter og av andre lesere, og på sikt så kan man få både gode venner (virtuelt) og flere gode tips som en følge av dette.

Nå sporet jeg av litt i denne meddelelsen, men jeg fikk nevnt to viktige ting – at vi har fått en ny dyktig skribent her i Teknonytt, og at dere må delta aktivt i vårt lille community for å gjøre siden bedre.

Tusen takk for oppmerksomheten, mvh Robert Sørensen – Admin i Teknonytt.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...