Vi presenterer «Watch!». En ny tjeneste!

watch-frontpage-artikkel.jpg

Vi har jobbet med et helt nytt prosjekt i noen uker nå, og er ganske fornøyd med resultatet. Det hele startet når vi bestemte oss for å lage en helt egen side for det vi tidligere kalte «BetaWatch». Derfor har vi samlet artikler (ikke-publiserte, nye artikler) gjennom den siste uka, slik at vi hadde en del stoff å presentere ved «launch». Vi presenterer Watch!.

Ovenfor ser du forsiden i Watch!, vi har prøvd å gjøre det enkelt, men vi vet ikke om vi har oppnådd dette. Vi er likevel fornøyd med vårt nye produkt. Kommentér gjerne etter endt artikkel.

Dette er nok et forsøk fra vår side, for å tilby dere et bredere tilbud. Tidligere har det kun vært forsiden som har vært verdt å besøke (i tillegg til Om oss-undersidene, for dere som er interessert i informasjon). Framover håper vi at flere og flere føler at det vi tilbyr er bredere enn tidligere, slik at vi også rekker fram til enda flere.

I tillegg til en helt ny tjeneste, presenterer vi to nye medskribenter. Disse skal være med å fylle nettstedet, slik at det alltid vil være ferske artikler og nyheter. Dessuten vil en av disse jobbe med Watch!, slik at vårt nyeste tiltak også vil være oppdatert så ofte som overhodet mulig.

Den ene av våre to nye skribenter heter Chris-Håvard Berge, som vil være ansvarlig for Watch! og for å holde vår nye tjeneste gående. Vår andre, nye medskribent heter Steffen Mossefinn, som vil skrive artikler for selve magasinet.

Vi håper den nye tjenesten blir tatt godt imot, i tillegg håper vi at nytt blod i teamet vil føre til bredere dekning, slik at vi igjen kan konkurrere med andre norske teknologinettsteder.

Og i tillegg til alt dette har vi lansert en ny forside, med store bilder. For bilder selger. Vi tar imot kritikk her, men vær seriøs og helst konstruktiv… vi ønsker ingen angrep mot personer eller nettstedet.

Adresse:

— redaksjonen.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...