Voldelige Spill Og Vold Henger Ikke Sammen

 world_of_warcraft_heltvanlig.jpg

Folk som spiller voldelige spill online blir faktisk mer avslappet etter en runde med blodig morro.

Dette blir avslørt i en undersøkelse som er gjort av Develop Magazine, som fant ut at av 292 World of Warcraf spillere, fra 12 til 83(?!) år, heller fikk en følelse av ro og utmattelse etter en omgang med det populære spillet.

De var faktisk mer avslappet før og etter spilling i istedet for å føle sinne, men dette var veldig avhengig av personligheten til de forskjellige spillerne.

Man kan tolke dette dit at man bør forberede seg med bøtter av cola og usunn mat i tillegg til tastaturet, musa og WoW hvis man føler at sinnet koker i topplokket. Men sannheten er den at hvis man er en sint drittsekk før man spiller så er man mest sannsynlig den samme sinte drittsekken etter en omgang spilling også. Spill kommer aldri til å bli ett verktøy for fredskorpset, men de forvandler heller ikke rolige personer til farlige drapsmaskiner.

Barnett, som var leder for forskningsprosjektet, sier at undersøkelsen vil hjelpe dem å skille ut den typen gamere som vil overføre spillets vold til virkeligheten fra resten.

Men man kan sitte igjen med en følelse av at den også hjelper oss å skille ut opportuniske brevkurs-psykiatere som bruker spillenes frynsete rykte til å få en lynkarriere.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...