Windows 7-lanseringskandidat til massene i april

Hvis alt går etter planen vil Microsoft slippe lanseringskandidaten til det kommende operativsystemet for massene allerede 10. april, 2009.

Ars Technica melder at Microsoft kan lansere Windows 7-lanseringskandidaten (RC) for massene allerede i april. Betatestere har vist frustrasjon over at Microsoft ennå ikke har kommet med en oppdatering til det kommende OS-et, og til et spørsmål om TechNet-abonnenter fikk RC-versjonen tidligere, kunne Microsoft svare følgende: «Lanseringskandidaten blir tilgjengelig for mengdene».

Populær beta

Betaversjonen av Windows 7 ble godt mottatt av brukerne, og mange hyllet OS-et opp i skyene. Enkelte, inkludert noen av oss i Bitnett, har til og med byttet ut Windows Vista med den overraskende stabile betautgaven av Microsofts kommende OS.

Konstaterer RC-lanseringsdato

Til tross for at lanseringskandidatens lanseringsdato ennå ikke er bekreftet har enkelte medier nærmest konstatert at lanseringskandidaten slippes 10. april, og grunnlegger det med at ettersom betaen har vist seg så stabil, vil det neppe komme mange store utfordringer innen lanseringen av lanseringskandidaten i april.

Halv million tilbakemeldinger

Ifølge Neowin.net har Microsoft mottatt over 500.000 tilbakemeldinger – både forslag til ny funksjonalitet og feilrapportering – gjennom «Send Feedback»-funksjonen i operativsystemet, som kun er én av flere metoder å gi tilbakemelding til Microsoft på.

Det vil trolig ta flere måneder å gå gjennom alle tilbakemeldingene fra brukerne, og at Microsoft har en stor jobb foran seg hersker det ingen tvil om. Vi krysser likevel fingrene for en aprillansering av Windows 7 RC.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...