Woopra – Se på din sides Webside-statestikk i nåtid [RÅTT]

Ett nytt verktøy for bloggere og webside-eiere har fått stor opperksomhet på nettet, navnet er Woopra og kan være ett verktøy som forandrer måten vi behandler statestikken vår på.

Verktøyet gir deg en veldig detaljert informasjon om leserne dine og den informasjonen får du live, det er slutt på å oppdatere statestikksiden din nå mer med andre ord. Du får informasjonen du trenger, og informasjon du ikke trenger, mens det faktisk skjer.

Woopra viser seg å være ett veldig avhengighetskapende verktøy, det er vanskelig å slå det av da statestikk faktisk blir morsomt (?!). Pent å se på er det også.

Hvis du får besøk av en fast leser av siden din som f.eks. har kommentert eller registrert seg før, vil du med engang få beskjed om dette. Man kan også «snakke» med personen ved hjelp av direktemeldinger, noe som minner om en typisk Instant Messaging tjeneste.

Det anbefales å registrere seg så fort som mulig på www.woopra.com, da det er venteliste på tjenesten. Woopra sier de jobber med å øke kapasiteten på sine servere slik at flere brukere kan få glede av siden.For å få informasjon fra Woopra trenger du ett lite program, laget i java, som du installerer lokalt på din datamaskin. Programmet finnes for Windows, Mac og Linux.

Her er en video fra GeekBrief.tv om Woopra:

GBTV #337 | Introducing Woopra from Neal Campbell on Vimeo.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...