Wormux: Gratis klone av Worms for nærmest alle plattformer

Hvis jeg nevner spillet Worms så vil jeg tro at de fleste har et eller annet forhold til det spillet, og nettopp derfor er det grunn til å lese denne artikkelen – for nå kan du laste ned en klone av spillet til alle plattformer.

Et av de spillene jeg husker best fra 90-tallet var Worms, spillet hvor man kontrollerer hvert sitt lag med ormer som skal ødelegge det andre laget ved hjelp av forskjellige våpen og triks. Grunnen til at dette spillet har gjort såpass intrykk på meg er ikke at det er overlegent i grafikk, og ikke er det spesielt avansert heller. Faktisk er det stikk motsatt med Worms, det er et spill som fokuserer på spillbarhet og morro, og det er nettopp slike spill som får æren av å bli kalt klassikere.

Men Wormux er ikke Worms, det er en klone av Worms. Men det har ingenting å si, for dette spillet mestrer å holde deg okkupert i flere timer med bare smiling og morro hele tiden. Enten du har prøvd Worms eller ikke – last ned og lek deg med Wormux til du blir lei, hvis du blir lei.

Dette spillet fungerer i Windows, Linux, Mac, FreeBSD, OpenBSD, NetBSD og mye mer – det fungerer nesten på alt som kalle seg for en datamaskin.

Last ned og prøv Wormux på denne nettsiden hvis du ønsker deg flere timer med ren morro.


Relaterte artikler

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...

Kan du kjøpe sko med krypto?

Kryptovalutaer har gradvis integrert seg i vår hverdag, og...