Ønsker du tilgang til private BitTorrent-trackere?

I denne artikkelen så tipser vi deg om en ny nettjeneste, som gjør det mye enklere for deg å få en konto på en privat torrentside. Denne tjenesten holder en oversikt over mer enn 500 private torrent-trackere, og muligheten til å registrere seg der.

Hvorfor bruke privat torrent-trackere når sider som The Piratebay, Mininova og BTJunkie fungerer bra fra før? Det enkleste svaret på dette spørsmålet er som følger: Hurtigere nedlasting, et større og mye bredere utvalg av filer å laste ned.

Men problemet er for mange å tilgang til disse private torrent-trackerne, noe som ofte krever at man har venner som er villige til å gi bort hardt opparbeidede invitasjoner, eller at man rett og slett har flaks ved å finne en tracker som er åpen for registrering i en kort periode. Begge deler er vanskelig, men vi skal nå vise dere en tjeneste som gjør det sistnevnte alternativet mye enklere.

Finn åpne registreringer enkelt

Trackerchecker.org er redningen for utålmodige sjeler som kun ønsker å registrere seg på private torrent-trackere så raskt som mulig. Denne nettsiden gir deg en oversikt over mer enn 500 private torrentsider, og hvorvidt det er mulig å registrere seg der akkurat nå.

tcorg

Bildet: TrackerChecker.org er ingen skjønnhet av en nettside, men utrolig nyttig – det er den.

De torrent-trackerne som det er mulig å registrere seg i vil få et grønt lys ved siden av seg, og når det ikke er mulig å registrere seg der så vil de selvfølgelig bli oppført med et rødt lys. Skulle lyset være blått, så er dette fordi tjenesten ikke fikk kontakt med torrent-trackeren. Det står også opplyst hvor lenge det er siden TrackerChecker.org sist testet hver enkel torrentside.

Bedre oversikt om du logger deg inn

Ved å registrere seg på TrackerChecker.org så kan man velge seg ut favoritter fra listen med trackere, noe som gjør det mye enklere å følge dine høyest prioriterte torrent-trackere til du endelig får muligheten til å registrere deg der. Du får også muligheten til å legge til torrent-trackere du ikke finner der fra før når du er logget inn på TrackerChecker.org.

Du finner tjenesten på www.trackerchecker.org.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...