Home Poster 11 millioner Safari 4-nedlastninger på tre dager

11 millioner Safari 4-nedlastninger på tre dager

0

Apple annonserte fredag kveld at over 11 millioner nedlastninger av Safari 4 hadde blitt gjennomført på tre dager etter lansering – inkludert 6 millioner Windows-nedlastninger.

Ifølge en pressemelding Apple sendte ut fredag har 11 millioner nedlastninger av den nylig lanserte Safari 4-nettleseren blitt gjennomført på tre dager.

Safari 4s Top Sites-funksjon gir deg oversikt over dine mest populære destinasjoner.

Det er svært gode tall for Apple-nettleseren, som de siste månedene har hatt en markedsandel på cirka 7 prosent. Til sammenligning ble Mozilla Firefox 3.0 lastet ned 8 millioner ganger på 24 timer i fjor sommer, under «Download Day».

Les også: Safari 4 lansert, men hvor ble farten av?

– Safari  4 er en kjempesuksess på Mac og Windows, med mer enn 11 millioner nedlastninger i løpet av de tre første dagene, uttalte Philip Schiller, visepresident i Apple Worldwide Product Marketing.

Av de 11 millioner nedlastingene, var 6 millioner Safari for Windows, og 5 millioner Safari for Mac. Med andre ord begynner Apple å gjøre inntog også på Windows-markedet.

Lite i forhold til Mozilla

Ifølge en bloggpost fra Mozilla ble den nyeste Firefox-oppdateringen lastet ned over 150 millioner ganger i løpet av 24 timer. Det gjør Apples tall – for å si det mildt – mindre imponerende.

Denne saken ble først publisert lørdag 13.5.2009, men på grunn av en feil i vårt publiseringssystem var vi nødt til å utsette publiseringen. Beklager.

(Pressemelding, Apple)