11 millioner Safari 4-nedlastninger på tre dager

Apple annonserte fredag kveld at over 11 millioner nedlastninger av Safari 4 hadde blitt gjennomført på tre dager etter lansering – inkludert 6 millioner Windows-nedlastninger.

Ifølge en pressemelding Apple sendte ut fredag har 11 millioner nedlastninger av den nylig lanserte Safari 4-nettleseren blitt gjennomført på tre dager.

Safari 4s Top Sites-funksjon gir deg oversikt over dine mest populære destinasjoner.

Det er svært gode tall for Apple-nettleseren, som de siste månedene har hatt en markedsandel på cirka 7 prosent. Til sammenligning ble Mozilla Firefox 3.0 lastet ned 8 millioner ganger på 24 timer i fjor sommer, under «Download Day».

Les også: Safari 4 lansert, men hvor ble farten av?

– Safari  4 er en kjempesuksess på Mac og Windows, med mer enn 11 millioner nedlastninger i løpet av de tre første dagene, uttalte Philip Schiller, visepresident i Apple Worldwide Product Marketing.

Av de 11 millioner nedlastingene, var 6 millioner Safari for Windows, og 5 millioner Safari for Mac. Med andre ord begynner Apple å gjøre inntog også på Windows-markedet.

Lite i forhold til Mozilla

Ifølge en bloggpost fra Mozilla ble den nyeste Firefox-oppdateringen lastet ned over 150 millioner ganger i løpet av 24 timer. Det gjør Apples tall – for å si det mildt – mindre imponerende.

Denne saken ble først publisert lørdag 13.5.2009, men på grunn av en feil i vårt publiseringssystem var vi nødt til å utsette publiseringen. Beklager.

(Pressemelding, Apple)

Relaterte artikler

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...

Allente

Allente har gått hen og blitt en av de...

BookBeat

Denne strømmetjenesten for lydbøker og e-bøker gir deg tilgang...

Slik oppgraderer du sikkerheten på Discord

Det er bare morsommere å konkurrere med vennene dine...

Prøv Viaplay 1 uke gratis

I disse dager er det ingen mangel på strømmetjenester...