Twitter verifiserer autentiske kontoer – men kun et fåtall

Det er ikke alltid lett å vite om kjente Twitter-profiler er ekte, men ddet problemet ser nå ut til å høre fortiden til. Twitter skal nemlig verifisere autentiske, populære profiler.

Har du noen gang besøkt en kjent persons angivelige Twitter-konto, uten å være sikker på om den virkelig er autentisk? Det problemet skal nå løses ved hjelp av Twitters verifiseringsprogram. Kjente Twitter-profiler får et «Verified Account»-stempel, som understreker at dette er ekte vare.

Verifiserte kontoer understreker at kontoen er autentisk, og ikke en forfalskning. Kun en håndfull kontoer blir evualuert med det første, men etter hvert vil flere kontoer få stempelet.
Verifiserte kontoer understreker at kontoen er autentisk, og ikke en forfalskning. Kun en håndfull kontoer blir evualuert med det første, men etter hvert vil flere kontoer få stempelet.

Det er ventet at kjente personligheter vil hoppe på «Verified Account»-programmet, for å sikre sin identitet. Eksempler er mashable.coms Twitter-profil, som har fått autentitetsstempelet.

For å søke etter «Verified Account»-stempelet, besøk Twitter.com/help/verified. NB: Ytterst få kontoer vil bli verifisert nå til å begynne med. Twitter forklarer:

– Med denne funksjonen, kan du enkelt se hvilke kontoer vi vet er «ekte» og autentiske. Det betyr at vi har vært i kontakt med personen eller enheten som representerer kontoen, og har verifisert dens identitet.

– Dette betyr ikke at kontoer som ikke har «Verified Account»-stempelet er falske. Det store flertallet av kontoene er ikke forfalsket, og vi har ikke muligheten til å sjekke samtlige kontoer. Hittil har vi kun verifisert en håndfull kontoer, fortsetter selskapet.

Hva mener du? Er dette bra for tjenesten? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor. PS: Legg gjerne også igjen Twitter-brukernavn.

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...