Slik kommer Slingbox Pro-trekningen til å foregå

Det er nå blitt den 30. August, og vi skal som lovet trekke ut en artikkel hvor den beste kommentaren vil vinne fra. Så før vi setter igang med dette så tenkte jeg at det var passende å vise hvordan vi har tenkt å trekke ut en artikkel på en rettferdig måte – i videoen under så viser jeg den enkle prosessen vi har hatt med å lage et lite AppleScript som skal velge et tall mellom 1 og 89, for det er skrevet 89 artikler siden vi annonserte konkurransen.

Hvordan vi skal gjøre det etterpå tenkte jeg å legge litt i deres hender, skal vi gjøre som planlagt å gå for en poll med de tre kommentarene (så lenge det faktisk er tre kommentarer i den utvalgte artikkelen) som vi i Teknonytt likte best, eller skal jeg og Jon Stødle avgjøre dette alene? Kom med forslag så raskt som mulig, for det er ikke lenge til vi skal avgjøre dette nå. Når tiden er inne så vil vi legge ut nok en video hvor hele prosessen ligger, dette slik at vi ikke skal få beskyldninger om å spille med falske kort.

Det er ikke bare for å vise at vi gjør dette rettferdig at jeg la ut denne videoen, men også for å vise hvor lett man kan gjøre ting med Applescript. For selv om jeg ikke forklarer noe særlig hva jeg holder på med i videoen, så er det ikke vanskelig å se hvordan det fungerer. For alle som ønsker å lære litt om Applescript så kan jeg anbefale en bok og en nettside, for selv om det finnes utallige nettsider og bøker om akkurat dette så synes jeg det er mest ryddig å komme med kun to gode forslag.

Boken heter «Applescript for absolute starters» og kan hentes her.

Nettsiden jeg anbefaler er faktisk mer et community for programmering på Mac-plattformen – MacScripter.

Den andre nettsiden er en kjent en for de fleste som intresserer seg for Apple og Mac – The Unofficial Apple Weblog (TUAW).

[poll id=»10″]

Relaterte artikler

Slik finner du det rimeligste mobilabonnementet

I dagens marked er det en overflod av mobilabonnementer...

Hva er en kryptolommebok?

Kryptolommebøker har utviklet seg til å bli en uunnværlig...

Kryptovalutaens utvikling: Forståelse av dens fortid

Siden Bitcoin så dagens lys i 2009, har kryptovalutaer...

Luftfukter: en guide til optimal innendørs luftfuktighet

Luftfuktere er blitt en uunnværlig del av mange husholdninger,...

Mobildeksel – den stilige beskytteren

Noe så hverdagslig som et mobildeksel kan fort bli...