Da er finalistene klare i Slingbox-konkurransen vår!

Jepp da er vi kommet dit jeg aldri trodde vi skulle komme til, nemlig til det punktet at vi har finalistene i konkurransen vår klare. Og resultatet på den tilfeldige utvelgingen av artikkel ble denne artikkelen, dette er en artikkel som var ganske spesiell da den tryglet om tilbakemelding fra dere lesere, noe vi fikk i masser.

Det ble faktisk litt vanskelig å velge ut tre kommentarer herfra, dette fordi det var en, kanskje to, kommentarer som utmerket seg mer enn de andre. Men jevnt over så var de andre altfor jevne til at jeg ville utelukke noen andre som følge av dette. Derfor har vi valgt et resultat som kan tolkes som litt feigt, men i realiteten så gir det mye av makten til dere lesere – alle som kommenterte i denne artikkelen skal få være med i poll’en.

På Tirsdag ettermiddag (kl. 18.00) så vil poll’en lukkes og resultatet vil telle femti prosent i den endelige beslutningen, jeg og Jon kommer allerede i kveld til å notere vår favoritt – disse vil da få 25 prosent av det totale antall stemmer ekstra hver. Og ja, vi vet at dette ble litt for avansert og uklart, men som jeg allerede har poengtert så vil det bli mye bedre neste gang, og jeg ønsker ikke å gå bort ifra for mye av det vi har satt som rammer for denne konkurransen.

Her er de som er i finalen:

  • Lucas Locke
  • Aasbakk
  • duppsko
  • Christofer
  • Philip
  • Chris-Håvard


Håper dere er glade for beslutningen om å ta med alle fra den nevnte artikkelen, også ønsker vi selvfølgelig alle lykke til!

Vi har ikke lagt ut video av dette pga tidsmangel, men jeg har et opptak lagret hvis noen betviler min ærlighet rundt trekningen :)

Min siste lille oppfordring er at dere godt kan se på tidligere kommentarer også hvis dere er i tvil, dette fordi denne artikkelen la opp til en litt spesiell type kommentarer, men først og fremst stem utifra de som er i denne artikkelen.


[poll id=»11″]

Relaterte artikler

Fabel

Denne lydbok-appen er i ferd med å ta Norge...

Nextory

Denne populære strømmetjenesten for e-bøker og lydbøker har tatt...

Hvordan sørge for sikkerhetskopiering av iPhone-filene dine

Med så mye av livet vårt lagret på smarttelefonen,...

Beskytt Steam-kontoen din

Steam-konto er som å ha sin helt egen digitale...

Strim

Strim er en norsk strømmetjeneste som samler både klassiske...